Business

Woehoe! Veritas Advies bestaat 3 jaar!

9 oktober 2018
veritas-3-jaar

Ik neem je even terug mee in de tijd. In oktober 2015 werkte ik bij de SVB in Zaandam. Maar er was iets in mij, dat deed besluiten dat dat niet genoeg was. Op 9 oktober ging ik in de pauze van mijn werk met de trein naar Amsterdam, trok figuurlijk de stoute schoenen aan en schreef mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Vandaag is dat precies 3 jaar geleden. Wauw!

Veritas Advies – Juridische diensten

Naast mijn werk in loondienst heb ik het altijd superleuk gevonden om in en aan mijn bedrijf te werken. Een boete bij de kantonrechter verdedigen, een aantal incasso’s, een ontslagcheck en last but not least; de rechtszaak die ik won in 2016. Dit heeft mij zo’n enorme kick gegeven en hierdoor is het altijd blijven kriebelen en wist ik dat dit niet voor ‘erbij’ zou blijven. En mijn gevoel klopte! Ik ben van de SVB overgestapt naar het UWV en daar heb ik van februari 2016 tot en met augustus 2018 gewerkt. En sinds september werk ik fulltime als girlboss in mijn eigen bedrijf; Veritas Advies. Na ruim 5 weken kan ik zeggen dat het een hele goede keus is geweest om die stap te maken!

Zelf plannen

Ik vind het heerlijk om iedere dag zelf te kunnen bepalen wat ik ga doen, wanneer, hoe lang en vooral tot hoe laat ik doorwerk. De ene dag stop ik om 15:30 uur, en de andere dag (zoals gister) werk ik tot 22.45 uur. Vandaag begon ik om 11:00 uur met werken omdat ik eerst een afspraak bij de chiropractor in de agenda had staan, maar dan werk ik vanavond ook weer wat langer door. Uiteraard ben ik wel van 9:00 uur tot 18:00 uur telefonisch, per e-mail en via de livechat bereikbaar maar als ik ondertussen iets anders aan het doen ben (zoals bloggen, een podcast luisteren of een boek lezen) is dat natuurlijk helemaal niet erg.

Blijven leren

Om mijzelf te blijven ontwikkelen heb ik er voor gekozen om ook een aantal cursussen te volgen. Ik ben nu bezig met de #classonthegram van Elsa Schaddelee en de Unleash your Wolf van Denise de Wolf. Daarnaast volg ik masterclasses van Goals on Heels en luister ik podcasts. Naast de cursussen en zelfontwikkeling vind ik het ook supertof om andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten. Ik ga regelmatig naar girlboss-borrels, events en netwerksessies. Hoe leuk is het om met gelijkgestemden te kunnen kletsen, sparren en contacten op te bouwen!

Wat voor werk doe jij??

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!