Lifestyle Winactie

Winnaar winactie goodiepakket TN, BuJo of PL-album!

2 augustus 2018

Het is vandaag 2 augustus en dat betekent dat ik vandaag de winnaar van het goodiepakket bekend ga maken! Twee weken geleden ging de winactie online en kon je meedoen om het pakket t.w.v. €15,- winnen om je TN, BuJo of PL-album zomers te embellishen! Het pakket bestaat uit een 6×6″ summertime paperpad, 3 rolletjes zomerse washi tape, vakantie clear stamps, een setje bijpassende enameldots en een aantal woodveneer figuurtjes.

Super leuk dat de actie zoveel aandacht heeft gekregen! Het was mijn eerste winactie op mijn best-wel-nieuwe-blog en wat een hoop leuke reacties! Er waren maar liefst 34 mensen die aan de winactie hebben meegedaan die alle stappen hebben gevolgd zodat hun deelname geldig is. Van deze 34 mensen hadden er een aantal zelfs het bericht gedeeld, en mijn Instagram geliked. Om de loting zo eerlijk mogelijk te laten verlopen heb ik iedereen een nummer gegeven, en de mensen die meer kans maakten meerdere nummers, meer kans dus!

De random-number-generator heeft toen een nummer voor mij gekozen…

Gefeliciteerd! Graag ontvang ik een mailtje van je. Je kunt je adresgegevens sturen naar hello@girlboss.pink zodat ik het goodiepakket naar je op kan sturen!

Iedereen bedankt voor het meedoen en tot de volgende winactie!

  • Reply
    Linda Raaijmakers
    2 augustus 2018 at 11:27

    Gefeliciteerd 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!