Lifestyle Winactie

Winactie; goodiepakket voor je TN, BuJo of PL-album!

17 juli 2018

Het kan je niet zijn ontgaan; het is ZOMER! Het is héérlijk weer, de zon draait overuren, ‘s nachts is het plakken geblazen en op het strand is vaak geen plekje meer vrij. Ik merk dat ik weer veel foto’s maak (die zonnestralen moeten vastgelegd worden!!) en deze in mijn Project Life album bewaar. Maar wat is je TN (Travelers Notebook), BuJo (Bullet Journal) of PL-album zonder bijpassende zomerse papiertjes en embellishments? NIETS! Precies! En daarom heb ik een winactie; een goodiepakket voor je TN, BuJo of PL-album!

Wat kan je precies winnen?

Ik heb een goodiepakket t.w.v. €15 voor je samengesteld waarmee je je favoriete zomerse foto’s in je TN, BuJo of PL-album kunt embellishen en dus jouw favoriete herinneringen kunt bewaren. Het pakket bestaat uit een 6×6″ summertime paperpad, 3 rolletjes zomerse washi tape, vakantie clear stamps, een setje bijpassende enameldots en een aantal woodveneer figuurtjes.

Hoe maak je kans op dit goodiepakket?

Om dit pakket te kunnen winnen vraag ik je om mijn Facebookpagina te liken en laat in een reactie achter waarom je wilt winnen, of voor iemand anders meedoet. De reactie mag onder dit artikel maar mag ook op Facebook onder de post van de winactie.

Extra kans maken?

↠ Like mijn Instagram.
↠ Deel dit bericht op Facebook openbaar.
↠ Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Wanneer hoor je of je gewonnen hebt?

De winactie loopt af op 1 augustus 2018 om 12:00 uur en is alleen voor Nederlandse lezers. Op 2 augustus 2018 maak ik de winnaar bekend, je kunt dan je adres aan mij mailen zodat ik het pakketje naar je kan verzenden!

Dus wil je dit pakket winnen? Like, deel en win!

  • Reply
    Joyce
    17 juli 2018 at 08:06

    Jaa super leuk pakket! Ik zal je facebook post nog delen, verder volg ik je overal al! Leuk voor mijn vakantie foto’s straks.

    • Reply
      Esmeralda
      27 juli 2018 at 16:50

      Leuk dat je meedoet, en bedankt voor het delen van de post op FB!

  • Reply
    Dhini
    17 juli 2018 at 11:41

    Wat leuk! Ik doe mee

    • Reply
      Esmeralda
      27 juli 2018 at 16:53

      Staat genoteerd!

  • Reply
    Alessandra
    18 juli 2018 at 07:29

    Leuk pakket om mee op vakantie te nemen!
    Lang leve girlpower!!!

    • Reply
      Esmeralda
      27 juli 2018 at 16:53

      You got that right!

  • Reply
    Marlies
    18 juli 2018 at 21:14

    Wat een mooie prijs! Ik wil ‘m graag winnen voor mezelf omdat in net met het tn-virus besmet geraakt ben.

    • Reply
      Esmeralda
      27 juli 2018 at 16:50

      Oe leuk! Heerlijk dat TN-virus!

  • Reply
    Linda Raaijmakers
    20 juli 2018 at 19:55

    Het is een mega leuk pakket die ik graag zou gebruiken voor mijn bullet journal. Ik volg je via Facebook (Linda Raaijmakers) en Instagram (@lindaenbjorn)

    • Reply
      Esmeralda
      27 juli 2018 at 16:51

      Top!

  • Reply
    Yvonne D.
    26 juli 2018 at 10:49

    Ik zou heel graag winnen, omdat ik na mijn vakantie graag aan de slag wil met mijn eerste vakantie Project Life-album!
    Dit zou er echt perfect voor zijn! Echt een super leuk pakket heb je samengesteld, zeg! 😀

    Ik volg je op Facebook en heb het bericht daar ook een like gegeven.
    En voor een extra kans volg ik je op Instagram (yvonnuh2) en ook daar heb ik het bericht een like gegeven.

    • Reply
      Esmeralda
      27 juli 2018 at 16:53

      Wat leuk dat je ook aan Project Life doet!

      • Reply
        Yvonne D.
        28 juli 2018 at 20:31

        Jaaa, ik geniet er echt van! Heerlijk, dat creatief bezig zijn en tegelijkertijd foto’s mooi documenteren! 😀

        • Reply
          Esmeralda
          30 juli 2018 at 21:33

          Snap ik helemaal!

  • Reply
    Alexandra
    30 juli 2018 at 15:15

    Doe g
    Heel graag mee.. girlpower rulez!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!