Lifestyle

Heb jij ‘m al? Een wereldkaart of foto op hout voor aan de muur!

20 augustus 2018

Het is bijna een jaar geleden dat ik met Tim ging samenwonen. 1 juli 2017 kregen we de sleutel van ons huis en hebben we 2 maanden dag-in-dag-uit geklust. Het was een enorme verbouwing maar inmiddels is het helemaal ons droomhuis geworden. Mijn werk- en hobbykamer heeft al een aantal keer wat wijzigingen ondergaan maar uiteindelijk is hij nu zoals ik het in mijn gedachten had. Alles wit, wat roze accenten en natuurlijk wat leuke accessoires op mijn bureau en aan de muur.

Werk- en hobbykamer

Uit mijn oude slaapkamer had ik 2 canvas posters maar dit was het toch net-niet-helemaal. De roze variant vond ik wel leuk staan omdat ik natuurlijk roze accenten in mijn werk- en hobbykamer heb. De mint groene variant vond ik daarentegen niet meer passen. Mijn werk- en hobbykamer moet gezellig zijn, maar ook rust uitstralen. Voor het scrappen en creatief bezig zijn mag het best gezellig en wat rommelig zijn, maar zodra ik straks aan het werk ga wil ik dat het rustig is en ik geconcentreerd aan het werk kan. Sinds de verbouwing had ik dus nog steeds een kale witte muur in mijn scrapkamer.

Wereldkaart

Op de site van Wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart uitzoeken. Dit kwam natuurlijk als geroepen! Op de site kun je kiezen uit wereldkaarten, landkaarten of stadskaarten. Toen ik bij de wereldkaarten ging kijken viel mijn oog direct op de gekleurde inkt splash wereldkaart. Deze past perfect op de witte muur in mijn werk- en hobbykamer. Het is een wereldkaart op licht vurenhout waardoor het mooi licht is en dus heel mooi staat op een witte muur.

Ophangen

De wereldkaart wordt geleverd met een eenvoudig ophangsysteem. Je bevestigt de haakjes op de achterkant van de wereldkaart, vervolgens hoef je alleen nog maar 2 gaatjes te boren en voilà! Binnen 10 minuten hangt je wereldkaart. Mocht je nu niet zo’n fan zijn van wereldkaarten kun je ook een foto op hout laten printen. Heb je een mooie foto van een vakantie, je huisdier, je gezin of je huwelijksaanzoek? Laat hem op hout printen en je hebt een originele manier om jouw dierbare foto op te hangen!

Heb jij ook een wereldkaart in huis?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!