Business

Think legal borrel – Veritas Advies

16 november 2018

Vorige week zaterdag kwam ineens het idee in mij op om een borrel te organiseren. Over 7 weken is het immers al 2019. Tijd om het nieuwe jaar goed van start te gaan en dit te vieren met de het eerste event van Veritas Advies – de Think legal borrel!

Samen proosten

Het lijkt mij superleuk om ondernemers en (nog-)niet-ondernemers samen te brengen en met z’n allen te proosten op het nieuwe jaar. Voor startende en ervaren ondernemers leuk om weer nieuwe contacten te leggen en voor (nog-)niet-ondernemers leuk om ervaringsverhalen te horen en misschien wel in 2019 de stap naar het ondernemerschap te gaan zetten. Ik kan niet anders zeggen dan dat het de beste keus ooit is geweest! Het is spannend en soms eng maar bovenal GEWELDIG.

Het ontstaan..

Ik wil mijn ervaringen delen, ervaringen van anderen horen en gewoon gezellig een drankje doen en genieten van lekkere hapjes. Op Instagram heb ik eerst een poll gemaakt en wat vragen gesteld om te peilen of er interesse was. Na veel antwoorden en berichtjes besloot ik het écht te gaan doen! Ik heb wat polls gemaakt voor overdag/’s avonds, door de weeks/weekend, Almere/Utrecht of Almere/Amsterdam. Uiteindelijk bleek dat de voorkeur ging naar overdag, in het weekend en in Almere. Zo snel kan het gaan. En de naam moest natuurlijk ook bij mijn bedrijf horen. Ik vond Think Legal wel erg leuk klinken, en met het oog op vervolg events kan ik daar de volgende keer natuurlijk weer wat heel anders mee doen.
think legal borrel

Datum prikken

Soms krijg je uitnodigingen voor nieuwjaarsborrels voor eind januari, ik krijg daar zelf altijd een beetje de kriebels van. Een nieuwjaarsborrel hoort begin januari te zijn! Nu vond ik 4 of 5 januari wel iets teveel van het goede dus ik heb gekozen voor zaterdag 12 januari. De tijd was ook al snel bedacht, net na de lunch en voor het avondeten vond ik wel een mooie tijd. We beginnen dus om 14.00 uur en we gaan proberen om rond 17.00 uur af te sluiten. We’ll see of dat lukt haha!

Tickets

Omdat ik wel graag wil weten hoeveel mensen er komen heb ik in de webshop van Veritas Advies een product aangemaakt, het ticket. Zo kun je gemakkelijk een plaatsje tijdens de borrel bemachtigen, krijg je automatisch de bevestiging en een factuur. Want hey, het is wel een bedrijfs-feestje! Het ticket kost €15,00 inclusief btw. Voor deze prijs krijg je 3 drankjes (wijn/bier/fris) en heerlijke hapjes!

Ik heb er NU al superveel zin in, je kunt je kaartje tot en met vrijdag 11 januari 2019 kopen. En let op: je kunt de aankoop van je ticket tot 48 uur voor aanvang van de borrel kosteloos annuleren, daarna is teruggave van het betaalde bedrag niet meer mogelijk. Maar wacht niet te lang en scoor vandaag nog jouw ticket!

Zie ik jou 12 januari in Almere?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!