Lifestyle

Tastea Tuesday; een maand onderweg

6 november 2018
tastea pop n chil

Inmiddels is het een maand geleden dat ik voor het eerst de Tastea skintight thee heb gedronken. Zoals ik in mijn vorige tastea-blog al vertelde ruikt de thee erg rokerig maar is de smaak van de thee erg zacht. Ik heb het nog niet met een schijfje citroen geprobeerd maar ik denk dat dat ook heel lekker kan zijn! Vandaag weer een update over hoe de thee mij is bevallen én ik heb een fijne actie voor je!

Één maand skintight

Een maand geleden startte ik met de Tastea skintight in combinatie met mijn killerbody-dieet. Het ging deze maand verrassend goed, ik heb veel van de thee kunnen genieten en zelfs mijn moeder kennis laten maken met de thee. Tijdens mijn weekend naar Londen heb ik geen thee gedronken, niet aan mijn dieet gedacht en heel erg genoten van alle lekkere dingen. Tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten. En het fijne was; ik ben geen gram aangekomen! Ik denk dus dat door het vele drinken van de skintight mijn lichaam eraan gewend is geraakt en ik daardoor niet ben aangekomen, yay voor deze thee! Ook merk ik dat ik door het drinken van de thee voor de lunch, in de middag en na het avondeten ik minder zin/trek heb in iets slechts. Daardoor grijp ik dus ook niet naar de foute dingen. Nog meer yay!

Nieuwe smaakjes

Naast de skintight ben ik inmiddels mijn Tastea-verzameling aan het uitbreiden. Om ‘s morgens rustig wakker te worden en ‘s avonds fijn in slaap te vallen heb ik de Tastea detox thee gekocht. Zoals ik al zei; minder koffie is voor mij een pré. Ik begin mijn dag nu ook met de detox morning, drink 3 kopjes skintight thee overdag en neem ‘s avonds voor het slapengaan de detox evening. Als ik tussen de detox morning en de skintight dan zin heb in iets lekkers grijp ik naar de pop ‘n chill. Een heerlijke zoete, roze thee met onder andere appel, kaneelstukjes, goji bessen, aardbeien, rozenblaadjes, en sinaasappelschil. Helaas is mijn blik al bijna leeg dus het wordt tijd voor een volgende bestelling!

Ook Tastea proberen?

Ben je na mijn blogs nu ook benieuwd geworden naar de Tastea thee? In samenwerking met Tastea heb ik een fijne korting voor je kunnen regelen. Vanaf vandaag tot en met zondag 9 december 2018 krijg je bij een minimale besteding van €24,95 de verzendkosten gratis (maar niet in combinatie met andere kortingsacties/deals te gebruiken). Met de kortingscode PINK5 krijg je dus €4,95 korting op je bestelling.

Ik ben heel benieuwd welke thee je gaat proberen, laat je het me nog even weten?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!