Lifestyle

Tastea Tuesday; de eerste 2 weken

23 oktober 2018
skintight blik en beker

Ik heb de dinsdag omgedoopt tot Tastea Tuesday! De aankomende weken zal ik om de 2 weken een artikel schrijven over de Tastea Skintight. Ik drink ‘m sinds 8 oktober en ben er super blij mee! Waarom? Dat vertel ik je nu!

Skintight

In mijn eerste blog over de Tastea thee vertelde ik dat ik naast mijn killerbody dieet ook 3x per dag de skintight thee ga nemen. Omdat ik meer thee ga drinken wil ik minder koffie (en dus minder melk) nemen waardoor het afvallen nog beter gaat. Half februari staat mijn Krav Maga examen op de agenda en dan wil ik superfit zijn!

Hoe ziet ‘ie eruit?

De thee is een mengsel van Pu erh, gember, zwarte thee Lapsang Souchong, stukjes kaneel, sinaasappelschil, citroenschil, rozenblaadjes, kruidnagel en kardemom. Deze ingredi├źnten zie je er dan ook goed in terug. Het is vooral goed te zien dat er sinaasappelschil en rozenblaadjes in zitten.

Hoe maak je ‘m?

Het maken van de thee is echt supersimpel. Je neemt 2,5 gram thee en 200ml (theekopje) of 400ml (de theebeker) heet water. Als je de thee in de theebeker maakt doe je de thee in de beker, het hete water erbij en dan het filter in de beker. Let wel op dat je niet direct de dop erop draait, wacht hier even 3 minuutjes mee. De druk wordt anders te hoog door de warmte in de beker. O, en de beker kan niet in de vaatwasser!

Hoe smaakt ‘ie?

Het is een vrij zware en rokerige thee (doet mij denken aan de sterk geurende whisky van m’n vader haha!) om te ruiken maar gelukkig smaakt ‘ie helemaal niet zo! Ik vind het een zachte kruidige smaak, helemaal niet naar. Mocht je hem toch te sterk vinden kun je er nog een schijfje citroen bij doen maar ik vind dat helemaal niet nodig. Ik vind ‘m heerlijk zoals ‘ie is!

Het resultaat na 2 weken….?

In gewicht merk ik er nog niets van, ik merk wel dat ik veel minder de neiging heb om heel veel koffie te drinken. Soms denk ik wel eens ‘oh ik heb vandaag nog helemaal geen koffie gehad’ en voor mij is dat een hele vooruitgang! Daarnaast voel ik mij er veel energieker door en heb ik gemerkt dat de puistjes en oneffenheden op mijn arm veel minder geworden zijn. Nu al 3x yay voor deze thee! Ik ben heel benieuwd hoe het over 2 weken zal zijn en of ik dan iets merk in mijn gewicht!

Heb jij al Tastea in huis?

 • Reply
  Carolien
  24 oktober 2018 at 07:39

  Top! Ik wil heel graag een keer die detox thee van Tastea uitproberen. Gaan ook veel goede verhalen over.

  • Reply
   Esmeralda
   18 november 2018 at 01:59

   De detox van Tastea is echt heerlijk! Een super start voor je dag ­čÖé

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!