Lifestyle

Mijn Netflix favorieten #3

1 maart 2019
netflix-favourites

Wauw. Het is al ruim 5 maanden geleden dat ik mijn Netflix favorieten met je deelde. Tijd voor een nieuw overzicht met 5 nieuwe Netflix must-sees!

1. You


Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar voor zich te winnen… Ik vond het begin van de serie erg leuk, we zijn nu een beetje bij aflevering 5 blijven steken. Ik vind het een beetje te langzaam gaan… maar toch wil ik de serie wel afkijken!

2. Queen of the South


Teresa woont in Mexico, maar ze verlaat dit land nadat haar vriend wordt vermoord. Hij was betrokken bij de drugshandel en werd het slachtoffer van een gevaarlijk drugskartel. Teresa besluit om naar Spanje te vluchten, maar laat haar verleden niet achter zich. Mijn moeder is begonnen aan deze serie en al gauw kreeg ik een appje dat ik ook moest gaan kijken. Seizoen 1 is erg spannend, je kunt bijna niet stoppen met kijken! Onlangs is seizoen 2 op Netflix verschenen. Superspannend en leuk dat het nu eens om een vrouwelijke drugsbazin gaat!

3. Dirty John


Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Vorige week zaterdag was ik home alone. Tim was gamen bij een vriend en ik had de tv lekker voor mijzelf. Bij toeval zag ik de trailer van Dirty John en na de 1e aflevering was ik meteen geboeid! Om 12:30 uur startte ik de eerste aflevering, en om 22:00 uur was ik klaar met kijken haha! Supertoffe serie!

4. American Odyssey


Een elitesoldaat, bedrijfsjurist en politiek activist ontdekken een dodelijke samenzwering waarmee terroristen worden gelinkt aan een uiterst machtig Amerikaans bedrijf dat onzichtbare banden heeft met het Amerikaanse leger. We zijn nog bezig met kijken maar ook dit is weer een hele spannende serie! En een pluspunt dat het een vrouwelijke hoofdrol is.

5. Bodyguard


Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van een zwaar politiek conflict. Waarschuwing: kijk deze serie NIET als je naar Londen gaat… haha! De serie is echt enorm spannend en ook deze serie wil je eigenlijk gewoon binge watchen. Ik keek de eerste aflevering in het vliegtuig terug naar huis vanuit… Londen. Ik was blij dat we na 2 uur weer veilig geland waren…

Welke (Netflix) series raad je mij aan?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!