Persoonlijk

It’s my birthday! Mijn 27e verjaardag op 27 september!

28 september 2018
birthday-es-27

Gister was het dan ein-de-lijk zover! Ik mocht 27 kaarsjes uitblazen. En dat op 27 september. Mijn verjaardag is en blijft mijn favoriete dag van het jaar. Woensdagavond heb ik met Tim om 00:00 uur geproost en oliebollen gegeten. Gewoon omdat het kan! Om 00:30 uur zijn we richting bed gegaan en gister was ik om 7:30 uur al klaar wakker! Ready to go op mijn verjaardag!

Het cadeautje

Tim was rond 7:45 uur wakker en nadat ik bedolven werd onder verjaardagskusjes kreeg ik mijn cadeautje. We hadden het samen uitgezocht dus ik wist natuurlijk wat ik zou krijgen, maar ik heb er nog wel een tijdje op moeten wachten… en laat dat nu net níét mijn sterkste kant zijn haha! Natuurlijk mijn andere horloge af gedaan, en direct mijn nieuwe horloge om gedaan (zie foto!!). Toen Tim uit bed ging om met Dex te gaan wandelen heb ik eerst nog even al mijn whatsappjes bekeken en beantwoord en daarna was het tijd om naar beneden te gaan!

Taart & confetti

Dex was natuurlijk ook al helemaal wakker en heeft zelfs op zijn manier even voor me gezongen. Ik denk dat de buren het ook goed hebben kunnen horen, haha! Tim is daarna met Dex gaan wandelen en ik ben met een kopje koffie en een bakje kwark op de bank gekropen. Eerst even wat tv gekeken en daarna de keuken in gedoken voor een white chocolat cheesecake! Toen de taart in de oven stond ben ik de badkamer in gegaan en toen ik klaar was vroeg ik of Tim foto’s wilde maken. Van deze -voor mij- speciale dag en leeftijd wilde ik leuke foto’s voor in mijn scrapalbum. Gewapend met ballonnen en confetti hebben we flink wat foto’s gemaakt en wat zijn ze leuk geworden! Het was maar goed dat Dex even boven was anders had hij vast voor stofzuiger willen spelen…
Na het foto’s maken zijn Tim en ik wezen lunchen bij het Van der Valk hotel in Almere. Ik had een luxe vistrio en Tim een mega clubsandwich kipfilet met patatjes. Heerlijk! Toen we weer thuis waren hebben we de huiskamer versierd, kwam mijn vriendinnetje nog even langs en heb ik de foto’s op Facebook en Instagram gepost.

Visite

Inmiddels was het al 17:00 uur geweest en was het tijd om te gaan koken! Mijn ouders, m’n schoonouders, broertje van Tim en een vriend van ons kwamen eten. Ik had bedacht om tortellini met kip, champignons, prei en een roomsaus te maken. Makkelijk, lekker en simpel voor als je met zovelen bent. Iedereen vond het heerlijk, en als toetje hadden we natuurlijk de cheesecake! Na het eten nog lekker met z’n alle gekletst, gelachen en wat gedronken. Om 00:00 uur waren zowel Tim als ik bekaf, tijd om lekker te gaan slapen. Aanstaande zaterdag vier ik mijn verjaardag nog wat uitgebreider. Tijd om dan een feestje te bouwen in de tuin!

Is jouw verjaardag ook jouw favoriete dag van het jaar?

  • Reply
    Laurine
    28 september 2018 at 19:51

    Nog een late gelukkige verjaardag!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!