Business

Ik word zzp’er en dit is mijn werkplek!

28 augustus 2018

Over een week is het dan echt zover. Ik ben dan gestart met mijn eigen bedrijf, Veritas Advies. Over wat mijn bedrijf inhoudt en wat ik precies ga doen volgt volgende week natuurlijk een uitgebreide blog! Nu ik volledig als zzp’er ga werken had ik een fijne, rustige maar gezellige werkplek nodig. Aan de keukentafel is voor een paar weken leuk, maar ik heb ook een plekje voor mezelf nodig voor als ik een keer in de avond moet werken en Tim vrienden op visite heeft. Ik moet mij dan rustig kunnen concentreren en alle vertrouwelijke informatie niet open en bloot op de tafel hebben liggen. Tijd voor een kleine tour in mijn werk- en hobbykamer!

Je hebt al een klein stukje kunnen zien in de blog over de wereldkaart die in mijn werkkamer (ik noem hem vanaf nu gewoon zo!) hangt. En in de blog over de beschermhoes voor mijn iPad heb je al een stukje van de accessoires kunnen zien die mijn bureau opfleuren. Maar nu is het tijd voor de échte foto’s!

Op mijn bureau heb ik een klein stapeltje met boeken die ik binnenkort ga lezen. Overigens zijn dit ook mijn laatst gekochte boeken, Het Happiness Project van Gretchen Rubin en sexy, but tired. but sexy van Jamie Li heb ik een paar weken geleden gekocht. Ik heb nog veel meer boeken op mijn te-lezen-lijstje maar eerst ga ik in een van deze beginnen zodra ik Babe, you got this uit heb.
Een paar weken geleden heb ik gepersonaliseerde potloden laten maken bij Uniek potlood. Ik heb een setje met Girlboss.pink en een setje met Veritas Advies laten maken om te kijken hoe het staat. En wat ben ik er blij mee! De kleuren passen exact bij mijn visitekaartje. Al gauw had ik dus besloten om 100 Veritas Advies potloden te laten maken. Ik heb ze in beide kleuren roze, ik ben helemaal verliefd!
Een werkplek moet ook een beetje gezelligheid uitstralen, tenminste dat vind ik. Daarom heb ik ook een wandrek met leuke quotes, mijn visitekaartje, een kaartje die ik van iemand heb ontvangen en een schelp uit een goodiebag op mijn bureau staan. Binnenkort hang ik er ook nog wat leuke foto’s aan en dan is hij helemaal gezellig.
En voor de koude winterse dagen die ik straks op mijn werkkamer zal doorbrengen heb ik ook 2 fijne geurkaarsjes op mijn bureau staan. Ik ben gek op kaarsjes, ik kan dan ook bijna niet zonder. Af en toe smelt ik ook een scentchip in mijn brander, maar eigenlijk steek ik sneller een kaarsje aan. Het ziet er ook altijd zo gezellig uit. Ik kan niet wachten tot ik volgende week maandag met een lekkere kop koffie, een fijn muziekje en leuke opdrachten aan het werk kan!

Heb jij ook een eigen werk- en of hobbykamer?

 • Reply
  Linda
  29 augustus 2018 at 09:02

  Oe, ik ga eens kijken naar die boeken! 😀 Thanks voor de tips. Nooit meer te druk heb ik inderdaad gelezen en zet je wel aan het denken 😀

  • Reply
   Esmeralda
   4 september 2018 at 14:17

   Ik ben benieuwd! Ga er snel aan beginnen hoop ik!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!