Persoonlijk

Ik ga verhuizen, ga je mee?

30 juni 2019
verhuizing-domeinnaam-jurist-op-sneakers

En nee, niet écht verhuizen… maar van domeinnaam! Het afgelopen jaar (zo ongeveer haha!) heb ik op dit domein blogs geschreven. Sinds 3 weken heb ik naast mijn bedrijfsnaam Veritas Advies een nieuwe ‘handelsnaam’. Namelijk: ‘Jurist op sneakers’ en dat is dus de reden dat ik van domeinnaam ga veranderen. De blogs blijven hetzelfde, en er komt een categorie bij.

Vanaf morgen (1 juli) vind je mij dus op Juristopsneakers.nl. Een aantal blogs heb ik overgezet omdat deze domeinnaam gaat verdwijnen. Verhuis je met me mee? Ik hoop je weer te zien op mijn nieuwe domeinnaam!

Liefs, Esmeralda

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!