Business

Even stil, maar ik ben er weer!

11 februari 2019

Foto gemaakt in opdracht door: Your Social Stocker

81 dagen… zo lang is het geleden dat ik voor het laatst een blog online gezet heb. Toch bleef het al die tijd kriebelen om weer achter de pc te kruipen om blogs te schrijven. De bezoekers, de reacties en natuurlijk het feit dat ik het gewoon erg leuk vind om artikelen te schrijven hebben er toch voor gezorgd dat ik het bloggen op Girlboss weer wil oppakken. Laat me je even meenemen in de afgelopen 3 maanden…

November

Dit was de 3e maand dat ik volledig als zzp’er aan het werk was. De afspraken stroomden binnen en net zo hard de aanvragen voor adviezen en documenten. In september was ik mega druk met het netwerken, in oktober heb ik dat door de drukte weer op een lager pitje gezet maar ik merkte dat ik het toch ging missen. Als je aan het werk bent zit ik alleen achter de pc en spreek dus maar weinig mensen in-real-life als het op werk aankomt. In november ben ik dus weer meer gaan netwerken, en dat was weer leuk! Ik heb kennis gemaakt met de Lifestyle Business Club (waarover later meer), ik ging naar een concert van Tino Martin en Sjors van der Panne. Kortom; ik had een behoorlijk drukke maand. En oja, ik bedacht ook nog dat ik met Veritas Advies events wilde gaan organiseren. “Think Legal Events”. In januari een (nieuwjaars)borrel, in april een lunch, in juli weer een borrel en in oktober een workshop met aansluitend een jubileumfeest. Ik had weer genoeg om over te brainstormen dus!

December

En toen kwam de decembermaand. Ik had mezelf anderhalve week vrij beloofd, dat is niet gelukt kan ik je vertellen. De eerste weken van december heb ik gewoon gewerkt, en het was lekker druk. Veel opdrachten dus dat was natuurlijk heel fijn! Maar ik wilde vrij… maar ik wilde tussendoor toch ook steeds nog wat werk doen, wat dingen voorbereiden voor de aankomende events (hoe ga ik de events invullen, waar ga ik ze houden etc. etc.) en er moesten natuurlijk cadeaus gekocht worden voor met de feestdagen. Vrij? Ho maar. Ook wilden we de zolder nog opruimen, er moesten nog een aantal oude kasten gedemonteerd worden en tijdens het ‘klussen’ heb ik mijn hand bezeerd. 2 weken daarna deed het nog steeds even zeer dus toen ben ik naar de dokter geweest, spier/zenuw gekneusd zei de huisarts.. afwachten maar. De feestdagen waren erg gezellig, leuke cadeau’s gekregen en 1 januari direct de kerstboom weer opgeruimd en het huis weer in normale staat terug gebracht. O, en natuurlijk de kaartverkoop voor de Think Legal (nieuwjaars)Borrel in januari, dat liep als een trein! En ik ben partner geworden bij de Lifestyle Business Club, superleuk!

Januari

In januari heb ik het wel even wat rustiger gehad, 7 januari ging ik pas echt weer aan het werk. Weer een volle agenda én natuurlijk de borrel! En wat was het een succes! Op Instagram heb ik filmpjes gedeeld en wat foto’s. En iedereen die bij de (nieuwjaars)borrel is geweest was super enthousiast! Na de borrel werd ik zelfs al gevraagd wanneer de volgende zou zijn. Maar weer een borrel vond ik niet leuk, het werd dus een lunch! De ondernemers die bij de borrel waren geweest hadden een kortingscode + konden de tickets in de pre-verkoop al kopen (nooit gedacht dat er direct 6 mensen zich alweer zouden aanmelden!). De week erop ging de ticketverkoop voor iedereen online. Inmiddels zijn we al met z’n 8e! Superleuk! En in januari ging ik ook op vakantie, samen met Tim, Dex en m’n schoonfamilie 8 dagen naar Umhausen in Tirol (Oostenrijk). Ik heb een heerlijke week gehad in de sneeuw, zoveel heb ik nog nooit gezien..

Februari

Heerlijk relaxed terug gekomen van vakantie en direct weer de hort op. 31 januari ging ik met m’n mams naar Edsilia Rombley en 1 februari naar Fred van Leer. Die week erop begon de gewone werkweek en de afspraken weer. Inmiddels ook weer een aantal netwerk-events bezocht en daar nieuwe ondernemers leren kennen. Dat is natuurlijk ook mijn doel met mijn events, nieuwe ondernemers leren kennen en ze een klein beetje van de juridische wereld laten zien. Zo heb je tijdens de borrel wat wetsartikelen kunnen leren kennen en tijdens de lunch kun je al je juridische vragen aan mij stellen. Voor de borrel in juli ben ik ook met iets heel tofs bezig, maar dat houd ik nog even een verrassing…

In ieder geval zit ik weer lekker in de blog-flow. Er staan nu een aantal artikelen klaar voor iedere dinsdag en donderdag, ik hoop dat jullie ze weer met plezier zullen lezen!

Tot gauw!

 • Reply
  Lianne Reijntjes
  12 februari 2019 at 12:27

  Yay superleuk dat je weer blogt! En wat heb je een gave maanden achter de rug 🙂 Zo leuk dat je allemaal events organiseert en dat het zo goed gaat met je bedrijf. You go girl! Ik verheug me erop om je met de theedate in maart te zien <3

  • Reply
   Esmeralda
   3 maart 2019 at 21:39

   Ja, het is echt waanzinnig hoe het gegaan is. Ben zo dankbaar!! En ik heb ook zin in onze date! 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!