Persoonlijk

Doelen september gehaald of gefaald? + 4 doelen voor oktober

5 oktober 2018

Begin september had ik een throwback naar de doelen voor augustus die ik voor mijzelf had gesteld. Inmiddels is het nu 5 oktober en tijd om te kijken naar de doelen van september. Begin september ben ik volledig als zzp’er in mijn eigen bedrijf gaan werken. Veritas Advies genaamd!

ZZP’er zijn

Het zzp-life heb ik echter wel een klein beetje onderschat. Ik dacht dat ik tijd had om alles te doen waar ik zin in had. Boeken lezen, social media content maken, bloggen, mijn website bijhouden, de livechat op maandag, telefoontjes en e-mails afhandelen, cursussen kijken, documenten maken en dat allemaal – de hele dag. FOUT! Sinds ik thuis werk gaat een dag zΓ³ snel voorbij! Ik ben de hele dag druk bezig en POEF opeens is het al 18:00 uur. Ik heb mijn doelen dus een beetje verkeerd ingeschat. Inmiddels heb ik thema-dagen voor mezelf gemaakt en dit werkt zoveel fijner. Voor mijn doelen van oktober best handig, nu kan ik het beter plannen!

Sporten / MKBM

De eerste twee weken van september ging ik goed, lekker veel gesport en gewandeld maar daarna werd het al gauw minder. Ik wilde ‘s avonds nog wat werken, er kwamen vrienden op bezoek en het sporten verdween toch weer wat naar de achtergrond. Ook het dieet ging wat minder. Ik heb echter mijn motivatie weer helemaal terug, voor zowel het sporten als het dieet dus dat komt weer helemaal goed!

Bloggen / businessmeetings

Oh help. Ik had een prachtige planning gemaakt, om de dag een blog online. Helaas is daar helemaal niets van terecht gekomen. Ik heb nu een betere planning gemaakt, geen verplicht aantal voor mezelf gesteld maar gewoon een planning waar ik mij aan kan houden! Het bezoeken van businessmeetings en afspraken is mij wel heel goed af gegaan. In de afgelopen 4 weken heb ik 9 afspraken gehad, waarvan in ieder geval iedere week één. Superleuk om te netwerken, nieuwe mensen te leren kennen en samenwerkingen aan te gaan met andere toffe ondernemers! Yeah baby!

Lezen

I really need to plan this. Ik heb wel een aantal hoofdstukken van ‘De edele kunst van not giving a f*ck’ gelezen maar hij is nog lang niet uit. Voor de thriller geldt hetzelfde.

Doelen oktober

Tijd om het over mijn nieuwe doelen te hebben. Nu geen 6 doelen, maar 4. Ik denk dat dat beter is omdat ik mij dan naast mijn werk niet op 6 doelen hoef te focussen maar op 4 en dit toch wat meer ruimte geeft. Ik kan dan mijn werk/vrije tijd beter plannen en daarmee zorgen dat ik mijn doelen ga halen.

1. 2x kracht- en cardiotraining + 2x krav maga per week
Mijn personal trainer heeft een trainingsschema gemaakt voor in de sportschool. Zo kan ik op maandag en dinsdag in de sportschool trainen en op woensdag en donderdag naar krav maga.

2. 1 november 2018 -5kg
Ik wil nu ein-de-lijk minimaal de -5kg gaan aantikken. Let’s do it!

3. 12-weken-plan maken voor Veritas Advies
Over 12 weken is het 1 januari. Er zijn een aantal doelen die ik heb en die ik wil gaan behalen. Met dit 12-weken-plan ga ik in kaart brengen wat mijn doelen zijn en hoe ik ze ga halen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

4. Bij zijn met mijn scrapalbum.
Oh boy. Ik loop echt mega veel achter. 8 weken. Voor iedere andere scrapper zou dit niet zo’n ramp zijn maar ik was altijd bij met de weken. Nu niet. haha. Ik vind het heerlijk om een hele avond te scrappen en vergeet dan ook echt de tijd. Het wordt dus tijd om wat avondjes te plannen om mijn achterstand in te halen. Me-time-tijd!

Wat zijn jouw doelen voor oktober?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Follow Me!