Persoonlijk

Doelen maart 2019

5 maart 2019

Vorig jaar ben ik gestart met het stellen van doelen per maand. Dit waren 6 doelen en ik merkte dat 6 toch wel erg optimistisch was. Ik wil het nu anders aanpakken; 2 doelen per maand en daar ook Γ©cht de tijd aan kunnen geven. Want 6 doelen en er maar 1 halen is minder leuk dan 2 doelen en ze allebei fixen! Nietwaar?

Meer lezen

Een van mijn doelen voor maart is dan ook meer lezen. Ik heb enorm veel boeken, business boeken maar ook chicklits, thrillers en boeken over gezondheid. Mijn kast puilt uit, ik heb alleen al op mijn werkkamer 25 boeken staan/liggen en beneden op de eetkamertafel liggen er inmiddels ook een hoop. Een goed doel dus; meer lezen. Ik ga dan ook 10 minuten per dag lezen, ‘s morgens tijdens mijn ontbijt of ‘s avonds voor het slapen gaan. Wie weet krijg ik de smaak te pakken en kan ik het uitbreiden naar een uur per dag! Ik ben nu Miracle Morning aan het afronden, ik wil ‘De 5 seconden regel’ in ieder geval in maart lezen.

Blogs vooruit schrijven

Sinds juni 2018 staat de website live, maar het is mij nog niet gelukt om regelmatig blogs te schrijven en op vaste basis blogs online te laten gaan terwijl ik dit wel heel graag wil doen. Ik wil blogs over mij persoonlijk maar ook over het ondernemen en over lifestyle delen op deze website. Ik heb wel al een aantal blog onderwerpen op de planning staan, ik ga er dus ook werk van maken deze maand! Het is dus de bedoeling dat vanaf nu in ieder geval iedere dinsdag en donderdag een blog online komt! Als je suggesties hebt voor blogs hoor ik het natuurlijk graag!

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Follow Me!