Overig

Heliophilia; mijn nieuwe maandkit voor memory keeping

10 juni 2018

Sinds juni 2016 heb ik een abonnement op de DLS kit van Scrapdelight. Er zijn een aantal verschillende soorten abonnementen. Je kunt een abonnement nemen op onder andere de scrapkit (voornamelijk voor 12×12″ scrappagina’s), de plannerkit (voor als je je agenda/planner als fotoalbum gebruikt) en de pocket page kit. Die laatste kit, daar heb ik een abonnement op. Ik maak namelijk 12×12″ (30x30cm) weekly pagina’s met page protectors en alle andere leuke scrapspullen die je maar kunt vinden.

De kit

De kit bevat altijd 20 dubbelzijdige kaartjes van 3×4″ en 20 dubbelzijdige kaartjes van 4×6″. Daarnaast zitten er in de kit vaak verschillende dingen zoals die-cuts (labels en shapes) en veel andere leuke embellishments. Regelmatig bevat de kit ook bijpassende washi tape en/of enamel dots. Ook kun je in de kits puffystickers of woordstrips vinden. Allemaal in het thema van die maand dus je kunt gelijk aan de slag met het documenteren van je foto’s. Je hebt alleen nog een album, page protectors (de hoezen waar de foto’s in kunnen) en basisgereedschap (schaar, lijm, etc.) nodig.

Extra happymail

Deze maand heb ik aan de dames van Scrapdelight gevraagd of ze mijn kit naar mijn vakantieadres in Oostenrijk wilde sturen. Uiteraard was dit geen probleem. Ik vond het zonde om €13,50 verzendkosten te moeten betalen dus zorgde ik ervoor dat ik boven het verzendvrije bedrag van €60,- uitkwam. Ik bestelde nog wat minc-folie, een plusjes-stempel van DLS zelf, Nuvo drops, een refill voor mijn taperunner en wat die-cuts van het merk Doodlebug. Iedere eerste vrijdag van de maand gaat de kit op de post. Normaal heb ik hem dan zaterdagochtend in huis, nu duurde het natuurlijk wat langer. Maar toch kon ik afgelopen vrijdag mijn happymail al openmaken en al het moois bekijken en bedenken wat ik ermee ga maken.

Add-ons

Naast de kit kun je elke maand extra bijpassende producten bestellen; de add-ons. De add-ons passen perfect bij de kit en zijn een extraatje voor je kit. De extraatjes die je kunt bijbestellen zijn papier, cardstock, journalingkaartjes en quotekaartjes. Maar ook vellum, Travelers Notebook inserts en extra die-cuts, labels, sequins en stickers. Ik bestel iedere maand extra het 6×8″ papier en cardstock, de journaling- en quote kaartjes en de extra labels en die-cuts als die er zijn. Ik vind het een leuke aanvulling en kan dan mijn foto’s net iets meer embellishen.

Documenteren

Met deze nieuwe kit kan ik dus direct aan de slag om mijn week 22, 23 en 24 en 25 te gaan documenteren. Voor week 26 en verder komt er dan weer een nieuwe kit. Deze komt op 6 juli uit, en heb ik dan 7 juli in huis. Als ik ga scrappen kijk ik altijd welke foto’s ik per week in het album wil en maak daar een week lay-out van. Inmiddels zijn week 22 en week 23 voorbij dus kan ik morgen direct aan de slag.

Ben jij bekend met scrappen? Zo ja, wat maak je zoal?

 • Reply
  Joyce
  10 juni 2018 at 13:50

  Wow leuke dingen zitten er tussen! Ik heb niets gezien haha

  • Reply
   Esmeralda
   14 juni 2018 at 11:45

   Hahahahaha ja ze hebben altijd erg veel leuke dingen erbij! 😀 Vandaag komt alweer de factuur voor de juli-kit.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!