Lifestyle

De perfecte bescherming voor mijn iPad, een smartcover!

22 augustus 2018

Mijn iPad is al een oudje. Ik ben waarschijnlijk een van de laatste trotse eigenaren van een iPad Air. In het begin heb ik eigenlijk mijn iPad alleen gebruikt om thuis muziek te luisteren en eBooks te lezen. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en gebruik ik hem veel meer. Op het aanrecht staat hij als receptenboek, maar ook als muziek-dock. Met de Heos-app kan ik hem connecten met de speakers in huis en heb ik overal muziek. Nu ik hem niet alleen thuis voor de recepten, muziek, spelletjes, Facebook en Instagram gebruik maar hem ook meeneem naar netwerkevents, als digitaal notitieboek gebruik als ik ergens wil werken of onderweg wil bloggen vind ik het belangrijk dat hij goed beschermd is. Want je hoeft hem maar één keer te laten vallen en stuk is je mooie scherm…

iPad covers

Nu moet ik zeggen dat ik altijd heel erg zuinig en voorzichtig ben met mijn spullen, een ongeluk zit in een klein hoekje. Om te voorkomen dat mijn iPad na een val lelijke butsen, deuken en misschien wel een barst in het scherm heeft ben ik op zoek gegaan naar een iPad hoes. Na een korte zoektocht kwam ik bij Shop4tablethoes.nl uit en vond ik verschillende iPad covers. Een webshop met ontzettend veel tablethoezen en tabletaccessoires. Ik denk dat er wel voor ieder merk een iPad hoes, case of cover te vinden is.

Hoes of case?

Als je op zoek gaat naar bescherming voor je iPad kun je kiezen uit een hoes of een case. Een hoes is vaak alleen een flapje over je iPad heen. Omdat de achterkant van je iPad dan niet beschermd is tegen schade zou ik gaan voor een cover omdat de voor én achterkant van je iPad dan volledig beschermd is. Het voordeel van een cover is ook dat je hem gemakkelijk kunt neerzetten. Wil je een filmpje kijken in de trein of een spelletje spelen maar hem niet de hele tijd vasthouden? Je kunt de iPad ook gemakkelijk op tafel of de leuning van je bank zetten. Deze iPad cover bevat ook een sleep/wake-up functie. Doe je de flap open? Dan gaat je iPad aan, doe je hem weer dicht? Dan gaat ook je iPad weer in slaapstand. Zo verlies je nooit onnodig batterijduur. Nu is het natuurlijk nog de vraag welke kleur ik wil..

Heb jij ook een hoes of case voor je iPad?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!