Business

Netwerken | de Confetti Collective brunch & Mamma Mia 2

17 augustus 2018

Foto: Iep Bergsma

Vrijdag 10 augustus 2018, 11:00 uur. Met koeienletters stond mijn eerste netwerkevent in mijn agenda. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten en vond het best heel erg spannend. Ik ben toch wel het type die eerst altijd even de kat-uit-de-boom-kijkt en zich dan voorzichtig in de menigte mengt. Eenmaal uit de tram sprak een iemand mij aan met de vraag of ik ook naar de Confetti brunch ging. Superleuk omdat, ondanks dat we elkaar niet kenden, we elkaar een soort van ‘herkende’ omdat we er zo netjes uitzagen. Heel tof! Toen we bij de Kanarieclub aan kwamen zaten Elsa en Raisa van The Confetti Collective met twee andere vrouwen al aan een lange gedekte tafel. Ik vond het erg leuk om de vrouwen achter The Confetti Collective nu eens in real life te ontmoeten. Tijd om ook de andere vrouwen te leren kennen!

Confetti Brunch

Het enige programma dat vaststond was de brunch en de film. De brunch was dan ook super informeel, lekker én heel erg gezellig. Met de 5 vrouwen die direct naast en om mij heen zaten heb ik ruim 1,5 uur kennis gemaakt. Over en weer gevraagd wat ze doen, waar ze vandaan komen, hoe oud ze zijn en wat ze in het dagelijks leven doen. En natuurlijk, elkaar gevolgd op Instagram!

Mamma Mia; here we go again

Na de heerlijke lunch en het kennismaken was het om 12:30 uur tijd om met de tram richting Pathé City te gaan voor de film. Ik denk dat de tramchauffeur een lichtelijke hartverzakking kreeg toen 25 vrouwen op zijn tram af kwamen rennen. De tram kwam precies aanrijden op het moment dat wij bij de halte liepen en we wilden natuurlijk allemaal mee! Na 3 haltes waren we al op het Leidse plein en waren we ruim op tijd voor de film. Elsa en Raisa hadden speciaal voor ons een hele bioscoopzaal afgehuurd dus we konden ons eigen plekje kiezen en met een drankje en een grote doos popcorn genieten van de film. In de trein richting Amsterdam had ik gauw nog even de trailer gekeken dus ik was al helemaal in the mood. En wat is ‘ie leuk! Een heerlijke feel-good-zing-film. Lekker meebléren met de muziek van Abba en ondertussen weg zwijmelen bij de ‘jonge’ Bill, Harry en Sam. O, en Sky niet te vergeten!

Ik vond het een superleuke en gezellige dag. Mijn eerste netwerkevent was een succes en ik heb nu al zin in alle volgende events van The Confetti Collective!

Ben jij al eens naar een netwerkevent geweest?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram did not return a 200.

    Follow Me!