Persoonlijk

Uit mijn feed; 3 leuke Instagram accounts om te volgen!

24 augustus 2018

Sinds ik weer aan het bloggen ben heb ik ook Instagram herontdekt. Wat heerlijk om zelf een fijne feed te hebben. Het is wel nog even uitproberen wat het beste werkt en wat het leukste staat maar ik leer iedere dag weer wat bij. Ik vind het nog veel leuker om andere Instagram accounts te ontdekken en te volgen. Sinds begin juni heb ik al 350 nieuwe mensen leren kennen en ben ik zorgvuldig in wie of wat ik volg. Ik volg iemand alleen als ik zijn content echt leuk vind, want een tijdlijn met foto’s die ik eigenlijk niet interessant vind, daar heb ik natuurlijk weinig aan. Nu vond ik het wel een leuk idee om 3 leuke Instagram accounts uit mijn lijst even te highlighten. Leuk voor die accounts en leuk voor jullie, ik zou zeker even een kijkje nemen bij deze 3 super Instagram girlbosses, want ja daar heb ik ze op geselecteerd!

Enjoyce life – @enjoycelifeblog

Joyce ken ik als bezoekster van mijn blog, haar eigen blog en is inmiddels een vriendin geworden. We appen dagelijks over bloggen, Facebook, Instagram, business-webinars, onze girlboss overeenkomsten en onze blogs natuurlijk. Ze heeft een persoonlijk lifestyleblog over leven met een chronische ziekte, gelukkig zijn en creativiteit. Ze heeft mij in het begin super veel en goed geholpen met mijn blog promoten en tips & trucks gedeeld over het bloggersleven. Op Joyce haar Instagram vind je de links en foto’s behorende bij haar blog.

Linda & Co.ntent – @lindaencontent

Linda is mijn girlboss-businessbuddy-and-girlfriend-for-life. We kennen elkaar nog niet eens een maand maar het voelt alsof we al járen vriendinnen zijn. We hebben een leeftijdsverschil van 12 jaar maar ook dat is niet te merken, zo bizar! Onafhankelijk van elkaar maken we bijna dezelfde Instagram posts en hebben dezelfde humor en zijn lekker duidelijk en eerlijk tegen elkaar. Wat ben ik blij dat ik Linda heb leren kennen! Linda post via Instagram over haar bedrijf, ze is girlboss bij Linda & Co.ntent en creërt content voor websites, webshops en social media.

Iep Bergsma Fotografie – @iepbergsma

Iep ken ik via de dames van The Confetti Collective. Ze maakt foto’s bij events en gaat zelf als fotografie-girlboss ook naar events van onder andere TCC. Op haar foto’s was ik instant verliefd. Wat een mooie lichte stijl en echt herkenbaar als Iep haar foto’s. Tijdens de confetti brunch heb ik Iep in real life ontmoet en wat is ze leuk! Ook heb ik onlangs besloten een YES YOU CAN DO IT-fotoshoot bij Iep te gaan doen. Ik wil mooie girlboss foto’s van mijzelf voor op mijn aankomende Veritas Advies website. Ik kan niet wachten tot we de shoot gaan doen! Op haar Instagram vind je dan ook de mooiste foto’s van Iep.

Welke 3 Instagram accounts zou jij aan mij aanraden?
Mag natuurlijk ook je eigen account zijn 😉

 • Reply
  joyce
  24 augustus 2018 at 09:42

  wat onwijs lief! ik vind die van goalsonheels en jillsbloglife tof

  • Reply
   Esmeralda
   26 augustus 2018 at 15:41

   Graag gedaan! Oe ja Marloes van Goals on heels ken ik, supertof mens is dat!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!