Persoonlijk

20 dingen waar ik écht niet zonder kan

20 juli 2018

Afgelopen dinsdag kwam ik op de blog van Daisy en zag dat zij een leuk lijstje op haar blog had. Een lijstje met 30 dingen waar ze niet zonder kan. Tijdens het lezen viel het mij op dat we best een aantal dingen gemeen hebben wat dat lijstje betreft en leek het mij een leuk idee om zelf ook zo’n lijstje te maken. Ik wilde het lijstje niet te lang maken, toch is het dan nog best een uitdaging om dan ‘maar’ 20 dingen te noemen. Ik had denk ik wel tot de 50 kunnen gaan, maar ik vond dat ik de 20 belangrijkste daaruit moest halen. Nummer 1 tot en met nummer 5 heb ik bewust op volgorde gedaan, vanaf nummer 6 is het eigenlijk willekeurig. Ik ben benieuwd of je je herkent in mijn 20 dingen waar ik écht niet zonder kan.

De lijst…

1. Tim en Dex (zonder hen zou mijn leven een stuk minder leuk zijn!)
2. Mijn familie + vrienden/vriendinnen (logisch toch?!)
3. Mijn iPhone 7 met goede camera
4. WhatsApp (dûh! wie kan er nu wél zonder whatsApp??)
5. Eyeliner
6. Cappuccino
7. Pinpas (en het logische gevolg… shoppen!)
8. Mijn MK horloge (van Tim gehad voor mijn 25e verjaardag en ons 3-jarig jubileum)
9. Series
10. Spotify (zonder muziek is alles een stuk saaier!)
11. Notitieboekjes
12. Visitekaartjes (never going out without ’em!)
13. Papieren agenda (hoe fijn m’n iPhone ook is, ik heb meer vertrouwen in zo’n papieren ding)
14. Rituals producten
15. Rijbewijs (where would I be without it?)
16. High waist skinny jeans
17. Chill-broeken voor op de bank (voor samen met die cappuccino en die series… you get it, right?)
18. Roze!!
19. Sneakers (heb ‘maar’ 20 paar.. Allstars en Nike zijn favoriet!)
20. Bloggen / social media (ik.kan.niet.zonder.facebook.en.instagram!)

Best nog een heel lijstje geworden. Zou knap vervelend zijn als ik één van die dingen moet inleveren of als ze niet meer gemaakt zouden worden. Producten die uit het assortiment gaan (eigenlijk moet je dan gewoon een voorraadje aanleggen haha!). Merken die ophouden te bestaan (horror als je net een fijne jeans gevonden hebt!) en ga zo maar door.

Ik ben benieuwd of je je in mijn lijstje herkent en zo niet, waar kan jij écht niet zonder?

 • Reply
  Mei Qi
  24 juli 2018 at 10:33

  Ik kan ook echt niet zonder mijn telefoon!

  • Reply
   Esmeralda
   27 juli 2018 at 16:53

   Heel herkenbaar hahah!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!