Persoonlijk

10 dingen die je nog niet van mij wist!

27 augustus 2018

Naast al mijn blogs die ik in de categorie persoonlijk met je deel, zijn er natuurlijk nog een heleboel dingen die je nog niet van mij weet… Het leek mij daarom leuk om regelmatig een artikel te maken met 10 dingen die je nog niet van mij wist, maar wel leuk zijn om te weten. Op die manier leer je mij steeds een beetje beter kennen… let’s go!

1. Ik ben gek op notitieboekjes
Overal waar ik ben moet ik een notitieboekje bekijken, voelen en bedenken wat ik erin zou kunnen schrijven. Op dit moment ben ik helemaal weg van de Leuchtturms. Ik heb inmiddels een New Pink en Violett. De New Pink past namelijk precies bij de huisstijl van Veritas Advies, yay!

2. Ik ben verslaafd aan cheesecake & latte macchiato
Het maakt niet uit waar ik ben en hoeveel tijd ik heb, als ik ergens iets ga eten of drinken móet ik een latte. Ik vind dit de lekkerste manier van koffie drinken en als het kan natuurlijk een stuk New York style cheesecake erbij… Van alle taarten en baksels is dat toch wel datgene wat ik maar moeilijk kan weerstaan.

3. Ik ben een echte magazine-freak
Maar jammer genoeg neem ik eigenlijk nooit de tijd om er eens lekker voor te gaan zitten en de magazines daadwerkelijk te lezen. Eigenlijk staan ze gewoon mooi te zijn in onze magazinebak. Hopelijk komt daar straks verandering in!

4. Ik móet iedere week verse bloemen kopen
Ik sla wel eens een weekje over als de bloemen die in huis staan het eigenlijk nog heel erg goed doen en er nog mooi bij staan maar anders koop ik iedere week een bos bloemen. Van anjers tot zonnebloemen en tulpen of rozen. Ik vind het altijd super gezellig staan!

5. Ik gruwel van zwarte thee
En dan niet de zwarte thee als in earl grey of de Pickwick zakjes maar thee die gewoon te lang heeft gestaan met het zakje erin. Het liefst doop ik het zakje 2 of 3x in het water en haal ik hem er dan gauw weer uit.
6. Als ik een gadget zie, móet ik hem hebben
Een tijdje geleden was de HP sprocket helemaal in, direct vanaf je telefoon foto’s printen op klein formaat.. superleuk! En onlangs zag ik de FujiFilm instax mini, een polaroid camera die zoals vroegâh de foto’s meteen uitspuugt. Geweldig! Beide heb ik dus ook. De sprocket heb ik al iets langer, de instax mini sinds vrijdag. Deze gaat in oktober mee naar Londen voor ons stedentripje. Ik ben benieuwd!

7. Sinds januari heb ik een nachtbeugel
Wat een ramp.. speeksel overal en ‘s morgens wil ik eigenlijk vanuit bed meteen m’n tanden poetsen door de smaak maar ach, het is voor een goed doel en gelukkig merk je er ‘s nachts weinig van…

8. Zonder pyjama slaap ik niet
Noem me gek maar of het nu vriest of dat het buiten 35 graden is, ik slaap altijd met een pyjama. Ik kan gewoon niet slapen zonder zo’n big t-shirt of een pyjamahemdje en een broekje. Ik moet iets over m’n ondergoed aan anders lig ik de hele nacht te draaien. En hey, geef toe! Als er ‘s morgens iemand onverwachts voor de deur staat kan ik altijd gerust de deur open doen hahaha!

9. Ik ben géén ochtendmens
Hoe vroeg ik er ook uit moet, ik heb gewoon minimaal een half uur nodig voordat ik kan opstaan. Ik heb dan ook echt bewondering voor Tim. Als zijn wekker gaat (7.30 uur) dan wordt hij wakker, geeft mij een kusje en stapt uit bed. Ik ben dan wakker geworden door zijn kusje maar nog niet in de ready-to-go stand. Ik rol dan rond 8.00 uur of soms 8.15 uur uit mijn bed. En dan… eerst koffie!

10. Als ik naar de wc ga laat ik (bijna) altijd de deur open
Ik weet niet hoe het gekomen is maar toen ik nog thuis woonde deed ik het al, en nu in mijn eigen huisje ook. Als ik naar de wc ga laat ik gewoon de deur open, behalve als we visite hebben natuurlijk hahaha. Inmiddels is het ook zo dat Dex dan vrolijk met me mee gaat, hij wurmt zich tussen mijn benen en de muur door en gaat vrolijk naast me zitten. Toen hij klein was deed hij dat natuurlijk ook, nu is ‘ie iets groter (maar zo’n 25 kilo haha!) maar hij loopt nog steeds achter me aan en houdt me gezelschap. Ach ik vind het allemaal prima!

Zo. Dit waren de eerste 10 dingen die je nog niet van mij wist…

Wat is iets wat maar weinig mensen van jou weten?

 • Reply
  joyce
  27 augustus 2018 at 09:08

  ah super leuk! heel veel zijn herkenbaar zoals de tijdschriften en zwarte thee

  • Reply
   Esmeralda
   4 september 2018 at 14:15

   Hahah gelukkig ben ik niet de enige dan! 😀

 • Reply
  Lianne Reijntjes
  27 augustus 2018 at 15:40

  Wat leuk om te lezen en je zo beter te leren kennen! Haha, dat van dat theezakje, die pyjama en die ochtendmens zijn heel herkenbaar!

  • Reply
   Esmeralda
   4 september 2018 at 14:16

   Hihi dankje! Ik ga gauw denken over de volgende 10 dingen… haha.

 • Reply
  Jess
  27 augustus 2018 at 19:58

  Super leuk en herkenbaar 🙂

  • Reply
   Esmeralda
   4 september 2018 at 14:16

   Hahaha toch leuk dat er veel dingen herkend worden, tof dat je m’n blog hebt bezocht! 😀

 • Reply
  Giovanna jansen
  27 augustus 2018 at 20:35

  Heel leuk en heel herkenbaar, vooral de punten 1, 3, 5, 8 en 10 haha!

  • Reply
   Esmeralda
   4 september 2018 at 14:17

   WOEHOE eindelijk iemand die punt 10 met mij gemeen heeft!! yay!

   • Reply
    Giovanna Jansen
    4 september 2018 at 18:53

    Whaha ik ben ook nog niet eerder iemand tegengekomen die diezelfde gewoonte heeft! Heel leuk om niet de enige te zijn. 🙂

 • Reply
  Esther
  24 september 2018 at 18:14

  Haha zo leuk! Zo fijn om te lezen dat er meer mensen zijn met een notitieboekjesverslaving 😉 !

  • Reply
   Esmeralda
   18 november 2018 at 01:57

   Ja, maar echt! Laatst weer 3 nieuwe gekocht.. Gelukkig kan vriendlief het niet allemaal bijhouden anders had ik vast gehoord ‘je hebt er toch nog 25???’ hahah!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!