Persoonlijk

10 dingen die je nog niet van mij wist #2

7 oktober 2018
feitjes

In mijn vorige 10-dingen-die-je-niet-van-me-wist blog heb ik de eerste 10 feitjes over mij met je gedeeld. Ik merkte dat ik er veel reacties op kreeg en dus leek het mij een goed idee om er een deel 2 van te maken. Er zijn namelijk een hoop dingen die je nog niet van mij weet…

Vroegâh

1. Vroeger was ik gek op geel.
Je zou het nu niet zeggen maar het is echt waar. Vroeger was ik gek op geel. Tot spijt van m’n mams, als zij een kleur afschuwelijk vindt is het wel geel. Misschien dat zij mij dan stiekem toch die roze-fetisj heeft bezorgd maar ik ben haar eeuwig dankbaar haha! Stel je voor.. alles geel.. bbrrrrr!

2. Ik ben altijd al creatief geweest.
Ik hoefde vroeger maar te denken aan een nieuwe hobby en ik had alles al in huis. Mijn zakgeld ging volledig op aan allerlei knutsel- en hobbydingen. Van kralen tot taarten-bak-spullen, loom bandjes maken, scoobydoo-touwtjes, 3D-kerstkaarten knippen, foto’s inplakken (scrappen doe ik nog steeds) en noem het maar op. Ik moest gewoon altijd iets te knutselen hebben.

3. Toen ik klein was had ik vissen.
Volgens mij hebben ze het niet heel lang overleefd en had ik gauw weer een paar nieuwe, maar ik vond het wel leuk. Het heeft ook niet heel erg lang geduurd want al gauw kwam er een parkiet en een kanarie en dat vond ik toch een stuk interessanter dan die saaie in rondjes zwemmende visjes die om de haverklap dood waren.

4. Ik ben gek op uitroeptekens!
Geen idee hoe dat is gekomen maar als ik iets leuk vind moet er altijd een uitroepteken achter! Zo lekker schreeuwerig! Alsof een gewone punt niet genoeg is!!!

Uh-oh

5. Ik eet met gemak in mijn eentje 1kg lasagne…
Een vriend van mij kan er nog steeds niet bij met zijn hoofd. Ik kan met gemak een kilobak lasagne opeten. Natuurlijk geen zelfgemaakte lasagne maar die kant-en-klare van de Plus, die vind ik echt heer-lijk. Niemand komt aan mijn lasagne als ik die ga eten. Gelukkig voor mij vindt Tim die lasagne niet lekker, des te meer heb ik!

6. Ik houd van handcrème, maar alleen als het niet plakt.
Als het om handcrème gaat ben ik enorm kieskeurig. Ik heb dan ook lang moeten zoeken naar de voor mij perfecte handcrème. Uiteindelijk ben ik bij de Ayurveda handbalm van Rituals uitgekomen. Deze handcrème ruikt heerlijk, smeert fijn en plakt niet. 3x yay!

7. Lang getwijfeld over een tattoo, toch (nog) niet gedaan.
In juni van dit jaar liet mijn vriendin haar 2e tattoo zetten. Hierdoor raakte ik aan het twijfelen of ik ook een tattoo wilde. En wat wilde ik dan? En waarom? De dag waarop ik hem zou gaan zetten was al snel bekend; 27 september, mijn verjaardag. Maar wat dan?! Een hartje wilde ik. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan. Ik was er met mezelf nog niet over uit of ik het om de juiste reden deed. Wilde ik het omdat mijn vriendin ook een tattoo heeft, of wilde ik het zelf écht?

8. Ik blog als sinds 2007.
Ik ben ooit begonnen bij www.web-log.nl en had een blog met veel vaste bezoekers en ik vond het heerlijk om elke week een artikel te schrijven en te delen. Na web-log.nl ben ik over gegaan naar een eigen domeinnaam bij WordPress. Die domeinnaam is inmiddels al 2x veranderd en sinds juni van dit jaar schrijf ik hier op Girlboss. Tijd om dit weer net zo lang vol te houden als mijn blog-carrière bij web-log!

Oh nooo!

9. 6 jaar geleden had ik zwart haar.
Toen Tim mij leerde kennen was ik nog geen blondine. Sterker nog, ik had zwart haar. Zo zwart als het maar zijn kon. Ik wilde namelijk midden-bruin, maar hoe vaker je dat verft (en dan niet alleen de uitgroei maar gewoon alles…) hoe sneller het zwart wordt. Toch ben ik er nu van overtuigd dat blond beter staat dus daar houden we het nu op! Een keer in de 8-9 weken ga ik naar de kapper en laat ik halve highlights of hele highlights verven, en mijn haar knippen en dan kan ik er weer een poosje tegenaan.

10. Ik vergeet altijd wel iets in mijn tas te stoppen.
Eigenlijk zou het handiger zijn als ik gewoon één tas zou hebben, maar zeg nu eens eerlijk; welke vrouw heeft er echt maar één tas? Juist, geen een! Het is dus altijd wel zo dat als ik de helft van mijn tas heb overgegooid in de ander, ik toch nog iets vergeten ben. Lipgloss, een pen, m’n agenda, een oplader, een notitieboekje, visitekaartjes.. noem het maar op! Heel vervelend!

Dit waren weer 10 feitjes over mij.. ik kruip weer in de pen voor de volgende 10!

Wat zou jij van mij willen weten?

 • Reply
  Lianne Reijntjes
  10 november 2018 at 12:50

  Wat leuk om dit over jou te lezen en je beter te leren kennen! Haha zo herkenbaar! Ik heb ooit ook een periode gehad dat ik geel leuk vond. Waarom? Ik zou het niet weten, nu vind ik geel juist verschrikkelijk! En ik zit soms ook nog wel eens te twijfelen over een tatoo, zo vervelend! En met deze reactie laat ik zien dat ik ook wel van de uitroeptekens ben, haha!

  • Reply
   Esmeralda
   18 november 2018 at 02:01

   Heel herkenbaar dat geel hahahha. Die tattoo heb ik overigens nog steeds niet. Onlangs wel heel gek over gedroomd dus op de een of andere manier blijft het wel in mijn gedachten zitten….. stom! 😛 hahahaha. Maar ach op een dag ben ik eruit en dan ben ik er gewoon óf helemaal klaar mee, óf ik laat ‘m gewoon zetten. Vind het te definitief om het ‘zomaar’ even te laten doen. Wat zou jij willen voor tattoo? Weet je dat al?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!